Over mindspire - Suzie roelofs

Hoi,

Ik ben Suzie Roelofs, coach en ergotherapeut. Ik ben opgegroeid in Zweden maar sinds 2000 woon ik in Nederland met mijn man en twee kinderen. Na bijna 20 jaar als ergotherapeute kwam er een verlangen om ook mensen te ondersteunen buitenom de reguliere gezondheidszorg. Er is iets met mens zijn dat universeel is, of je nu een chronische ziekte hebt of “gewoon” niet lekker in je vel zit.

Ik ben lang op zoek geweest naar antwoorden op hoe ik zelf meer rust en geluk in mijn eigen leven zou kunnen beleven, denkend dat ik verbeterd moest worden om te voldoen als mens. In mijn zoektocht las ik kilometers boeken en volgde ik vele cursussen. Maar het leek wel of al dat lezen en leren alleen maar leidde tot meer lezen en leren. En ik moest denken aan wat ik dacht en opletten met wat ik voelde en het maakte me eigenlijk alleen minder tevreden met mezelf.

Totdat ik in contact kwam met de drie principes via Michael Neill. Door deze beschrijving van hoe de menselijke geest echt in elkaar steekt en hoe het werkt kwam ik te ontdekken dat de antwoorden altijd dichtbij zijn. En dat je niet zo hard hoeft te werken om je goed in je vel te voelen. Mijn zoeken is voorbij, lezen en leren doe ik nu voor de lol. Het is alsof de echte grond zich heeft onthuld onder mijn voeten en ik eindelijk weet dat het veilig is om te lopen, huppelen en rennen. Het leven is een contactsport maar als je basis goed is herstel je sneller en is er meer ruimte om te genieten. Vanuit deze kijk op het leven en het mens zijn vind ik het geweldig om andere mensen de weg te kunnen wijzen naar hun eigen wijsheid, inspiratie en creativiteit. Grote inspiratiebronnen voor mij zijn mensen zoals Byron Katie, Eckhart Tolle, Sydney Banks en Michael Neill, mensen die leven (leefden) zoals ze leren. Ze zijn allemaal belangrijke wegwijzers op mijn pad naar het thuis voelen in mezelf.

Mijn passie is om mensen te helpen inzien dat ze het in zich hebben om meer uit het leven te halen en dat we altijd de kans hebben om opnieuw te beginnen.

Graag zie ik je voor een fijn gesprek over dingen die voor jou belangrijk zijn,

Suzie heeft de opleiding tot coach en counselor gevolgd bij ACC Nederland, deelgenomen aan de workshop en masterclass Coaching from the Inside Out gegeven door Michael Neill in London, deelgenomen in the Advanced course door Michael Neill en meerdere verdiepende online cursussen in coaching, is een gecertificeerde EFT therapeut en gebruikt verschillende vormen van coaching en andere benaderingen afhankelijk van hoe het aansluit bij de cliënt. Suzie is ergotherapeut sinds 1992, toen ze de opleiding afrondde in Zweden. Sindsdien heeft Suzie gewerkt in Zweden, de VS en Nederland. Coaching sessies zijn mogelijk in het Engels, Zweeds en Nederlands.